J.O.B. 10-20 U.P.W.

NEW JOB | voor een enthousiaste collega om in te vallen op zaterdagen/zondagen en tijdens de vakanties. En voor het onderhoud en content van onze webshop.

Day Woman is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die als invalkracht inzetbaar is in de winkel op zaterdagen/zondagen en tijdens vakanties en inkoopdagen. Daarbij vragen wij onze nieuwe Day-member invulling te geven aan de webshop, te weten: het plaatsen van artikelen en de juiste artikelinformatie/voorraad in de webshop en het bijhouden van deze content. Bovendien zal je ondersteuning te geven aan een aantal eenvoudige administratieve werkzaamheden. 10 tot 20 uur per week.
Ben jij energiek en positief en vind je verkopen een uitdaging? Heb je de kennis (of gewillig om te leren) om content en onderhoud van de webshop te verzorgen en ben je handig met de laptop? Dan ben jij van harte welkom in ons team!

Voor meer informatie: Mail ons: info@daywoman.nl of bel tijdens de openingstijden: 072-5120502, contact Natalie Oppedijk.
(winkel open: dinsdag t/m vrijdag 10.00-18.00 | zaterdag 10.00-17.00 | zondag13.00-17.00)

Fnidsen 76a | Fnidsen 85 Alkmaar (per 1 augustus alleen Fnidsen 85)
Webshop: www.day-woman.nl

#newjob #vacature #leukebaan #sales #verkoop #content #webshop #leukeboetiek #alkmaar #oudestadalkmaar